İstanbul Gelişim Üniversitesi Paneli

Ülkemizin genç üniversitelerinden Gelişim Üniversitesi 6 fakültesi, 2 yüksek okul, 2 meslek yüksek okul ile bu güne kadar bizim sektörümüz de dahil pek çok sektöre 64.658 mezunuyla katma değer katmış bir eğitim kurumumuz. Bankacılık ve Sigortacılık bölümü olarak piyasayı daha yakından takip etmek ve sektör ile öğrencileri buluşturmak için “Covid-19 Salgının Sigorta Acentelerine Etkileri ve Acentelerin Uyum Süreci” hakkında bir panel düzenlemeye karar vermişler. Sektörün en köklü derneği olan (SAB) Sigorta Acenteleri Derneği’ni bu panele davet etmelerine çok mutlu olduk. Bizi çok heyecanlandıran bu davete yönetim kurulumuzdan üç arkadaşımızla icabet ettik.

Başkanımız Ayhan Çalık‘ın ve Yönetim Kurulu üyelerimizden Arzu Öneç ile Altan Siyahoğlu‘nun katıldığı panelde misafirperverliklerini esirgemeyen Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Sayın Prof. Dr. Kamil Kaya‘ya ve ziyaretimizin her aşamasında bize eşlik eden Dr. Öğr. Üyesi Nevruz Berna Tatlısu‘ya, Dr. Öğr. Üyesi Lokman Kantar‘a, Araştırma Görevlisi İlknur Külekçi‘ye ve panelde sektörü anlamak için hazır bulunan öğrencilere teşekkür ederiz.

Panelde Covid-19 un sigorta sektörüne etkilerinin neden zayıf olduğu, sektörün nerelerde zorlandığı, nerelerde başarılı bir geçiş dönemi yaşadığı öğrenci meslektaş adayı arkadaşlarımıza aktarıldı. Takiben söz alarak merak ettiklerini soran öğrencilerin sorularını samimi ve içten cevaplarla, sektörün genel durumu hakkında da analizler yaparak cevaplayan Başkan Ayhan Çalık, Yönetim kurulu üyeleri Arzu Öneç ve Altan Siyahoğlu ayrıca mesleki deneyimlerini de aktararak sektörün kariyer planlaması hakkında meslektaş adaylarına örneklemeler yapmış oldu.

Panele samimi ve içten hava hakimdi. Alışılmış eğitimci-öğrenci ilişkisinden uzak arkadaşlar arasında yapılan muhabbetleri andıran samimiyet her katılımcının yüzünde tebessüm oluşturdu. Paneli takiben misafirperverliklerini plaketle taçlandıran Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Sayın Prof. Dr. Kamil Kaya ile makamında yapılan sohbette sektörle eğitimcilerin daha sık bir araya gelerek birbirlerini geliştirmesinin; öğrencilerin hayata hazırlanması ve kolay adaptasyonu için Sigorta Acenteleri Derneği’nin (SAB) tüm imkanlarını seferber etmeye hazır olduğunu beyan edildi. Bu konuda birlikte çalışmanın değeri ve ehemmiyetini bizlere aktaran hocalarımıza bu konuda her türlü taleplerine karşılık vereceğimizi, ve hatta kurumlar arası yapacağımız protokolle de belgelendirebileceğimiz ifade edidi.

Haber Bültenimize Abone Olun

Öne Çıkan Haberler

Sigorta Acenteleri Derneği - SAB
Üyelik Başvuru Formu

2024 Yılı Giriş Aidatı: 400 TL. Yıllık aidat 600.- TL ‘sıdır.
Başvuru formunun doldurulmasına müteakip banka havale dekontu gönderilmelidir
Banka Hesap Bilgisi
İşbankası- Şişli -Şube Kod:1051 Hesap No:1632116 İBAN:TR28 0006 4000 0011 0511 6321 16