LIV HOSPITAL ORTOPEDİ VE TRAVMOTOLOJİ Bölüm Hocalarımızla Düzenlemiş Olduğumuz ORTOPEDİYE DAİR Etkinliğimiz

LIV HOSPITAL ORTOPEDİ VE TRAVMOTOLOJİ bölüm hocalarımızla değerli katılımlarıyla düzenlemiş olduğumuz ORTOPEDİYE DAİR etkinliğimizde Ortopedi’nin Türkiye’de geldiği aşamayı ve bu aşamaya gelinmesinde LIV HOSPITAL in katkısını konuştuk. Ortopedi alanında üye acentelerimizin sağlık sigortalılarının karşılaştığı durumlar vakalar ve vakaların yönetilme metotları hakkında geniş bilgi aldık. Sağlık branşında yönetmelik, genel şartlar, özel şartlar ve aracı kurumların işleyişini mercek altına alan SAB SAĞLIK SİGORTALARI KOMİSYONUNA katılım sağlayacakları sözünü veren hocalarımıza katkıları için peşinen teşekkür ettik.
Çalıştayımızın iki değerli sürprizinin ilki LIV HOSPITAL in SAB ÜYESİ TÜM ACENTELERİN SİGORTALILARINA ORTOPEDİ VE TRAVMOTOLOJİ bölümü hocalarımız tarafından tamamen ücretsiz ikinci görüş hizmeti verileceği kararı ve İkincisi sürpriz ise çalıştayımıza katılan tüm ACENTELERE VE 1. DERECE YAKINLARINA ücretsiz muayene hakkı verilmesi oldu.
Bu çok değerli jestler ve çalıştayımıza ev sahipliği yapan, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş bir organizasyonla bizleri misafir ederek onore eden LIV HOSPITAL yönetimine teşekkür ederiz.

Haber Bültenimize Abone Olun

Öne Çıkan Haberler

Sigorta Acenteleri Derneği - SAB
Üyelik Başvuru Formu

2024 Yılı Giriş Aidatı: 400 TL. Yıllık aidat 600.- TL ‘sıdır.
Başvuru formunun doldurulmasına müteakip banka havale dekontu gönderilmelidir
Banka Hesap Bilgisi
İşbankası- Şişli -Şube Kod:1051 Hesap No:1632116 İBAN:TR28 0006 4000 0011 0511 6321 16